Neodermas hovedingrediens “Kunstigt Blue Blood (Per Fluor Carbon)”

Kunstigt Blue Blood er en velkendt ingrediens, som ofte blev brugt som en form for erstatningsblod i den menneskelige krop for mange år siden. Hovedundersøgelserne ved kunstigt blod foregik i de tidlige 80'ere. Den oprindelige forskning var formuleret som en anmodning fra militæret og blev holdt hemmelig. Derefter blev udviklingen af Blue Blood åbnet for offentligheden. For nogle år siden udviklede forskere (innovative) teknikker således at Blue Blood kunne bruges til udvortes kosmetik og helseprodukter.

P.F.C. er kemisk inaktiv og det fremkalder ikke nogen form for allergi og irritation. Det er opløsende i emulssionfasen og transporterer store mængde af ilt igennem hudlagene. Derved aktiveres lagene således at de kan gennemtrænges af andre aktive stoffer i kosmetikken.

P.F.C. er en unik ingrediens, som kan holde en masse ilt med bedst fugtgivende resultat. Faktisk indholder det dobbelt så meget ilt som vand. Det gør det til et dyrt produkt som firmaer kan bruge. Kosmetik indeholdende kunstig Blue Blood kan bruges af hyperallergikere og virker biostimulerende og regenerende. Produktet er baseret på kunstigt blod, og modvirker irritationer og blussen.og fremskynder en healings proces.

Kosmetik baseret på Per Fluor Carbon.

Opløser og transporterer store mængder af ilt.
Stimulerer hudens åndingsproces.
Muliggør en gennemtrængning af biologisk aktive ingredienser til hudens celler.
Er meget behageligt (let) at bruge.
Nedsætter hudens temperatur behageligt.
Kan bruges af allergikere.
Kan medvirke til at hele sår og nedsætter rødmen (blussen).
Forsøgsresultater med påsmøring af P.F.C. emulsion tyder på biologiske mekanismer som følger:

Det aktiverer hudcellernes iltning.
Det samarbejder i kropsmekanismen med specielle celler p.g.a et system af partikler med diameter på 100 n.m.
Det stimulerer stofskiftet i hudcellerne.
Det medvirker til heling af sår og modvirker forbrændinger.
Det letter gennemtrængningen af biologiske aktive substanser f.eks.vitaminer, ekstrakter, medicinske tilføjelser og forøger effektiviteten.

I.T.C. Vestergade 39. 4.tv, 5000 Odense C, Tlf:21143232, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.